My baby mickey!!!

Igjen må jeg jo bare beklage at jeg er treig. Men nå vil jeg virkelig bli bedre å blogge!!! :) Jeg skal derfor legge ut bilder fra min deilige lille sønns 1 årsdag. Han er nå 1 1/2 men bedre sent enn aldri!!! :)

Jeg bestemte meg tidlig for tema til festen og bestilte inn mange kjekke ting for at festen skulle bli en hit!!

Tema: baby Mikke Mus!!

Jeg tok på ham de søte Mikke Mus ørene som vi kjøpte på bryllupsreisen vår (walt disney world florida, JA jeg er Disney freak) og tog mange bilder til invitasjonene som ble slik:Som pynt på festen laget jeg en lenke av mange små Mikke Mus hoder og hadde bilde av prinsen i hvert av hodene. Et bilde fra hver måned av livet. Ble veldig personlig og koselig pynt!Jeg spesialbestilte t-sjorte og smekke med navn, Mikke hode og 1 tall på som han hadde på segVi hadde 2 bursdags selskap for ham på en og samme dag. Først en hel bataljon av små søte lekekamerater før hele slekta fikk komme.

Til barna var serveringen slikI tillegg hadde jeg forsøkt å lage en tipsy turvy cake
Den var i mye større scala enn jeg hadde sett for meg og bød på en del hodebry for både min mann og meg da den ble alt for stor å tung. Men jeg ble relativt fornøyd til slutt og satte på disse fantastisk søte figurene som jeg hadde kjøpt på ebay

 baby Mikke som satt på toppen

søte baby Dolly med paraply

baby Langbein med trommer

uskyldige baby Minni med dukke

baby Donald med troll i eske

Jeg laget også små cupcakes og pyntet med små baby porselen figurer og spiselige bilder. Cupcakesene hadde jeg på et kakestativ med en "grapsekake" i toppen.. nemlig Mikke Mus ører med Tobias Olai skrevet påEn storslått dag var det for vår deilige prins som fylte ett år!!! Han gikk rundt og koste seg og kikka og var så sjarmerende som bare han kan være..

 

Takk for besøket,velkommen igjen!!!

 

Ellen

Én kommentar

wendy

11.04.2012 kl.12:51

Jeg blir så satt ut hver gang jeg ser på denne bloggen... du er så utrolig flink!!! Alt du gjør ser helt fantastisk ut.... Tenkte kanskje å spørre om du kunne laget en prinsesse kake til dåpen vi skal ha om noen måneder... Vi skal ha dåpen hjemme på Hommersåk... Du husker meg kanskje fra lekeland Barnehage.... jobbet der sammen med sønnen din ...

Hils David Emil forresten.. <3

håper alt går greit med dere hjemme ....

Skriv en ny kommentar

hits