At det er mulig!!!

Lille meg som aldri har hatt noe hell i spill(har jo tross alt hatt hell i kjærleiken) har rett å slett vunnet noe.. Ikke en pose twist.. Ikke en bil men noe mye,mye bedre.. Tihihi..

Som alle de som har fulgt Manuelas passion4baking side har nok de fleste observert at hun har hatt cupcake konkurranse med rosa sløyfe tema..Her er bilde av mitt bidrag..

Hver dag trakk hun ut en dags vinner. Jeg vant 2.dagen
Og etter en uke ble det trukket en vinner på random.org. Og JEG VANT!!!!!!! Hvem skulle trodd det?!? Iallefall ikke jeg!!! Lurer du på hva premien var?!? Noe jeg har drømt om LENGE!!!!

Denne vant jeg!!!!


Lyserosa Kitchen aid kjøkkenmaskin!!!

Det er en rosa sløyfe kjøkkenmaskin. Og det er ekstra spesielt.. Jeg brenner veldig for brystkreft saken. Begge mine bestemødre har fjernet bryst itter å ha hatt brystkreft,så det er en nær sak. Hadde lenge bestemt meg for at jeg skulle gjøre noe på bloggen/fb siden min i oktober. Men når Manuela annonsertee konkurransen fant jeg ut at jeg like gjerne kunne hive meg på konkurransen. Og det er en stor avgjørelse (som alle som kjenner meg kan si) for jeg hater konkurranser/spill ol pga at jeg er redd for å tape så da lar jeg heller vær.. Men denne gangen er jeg kjempe glad for at jeg overvant min frykt å ble med på konkurransen.. Og det som var veldig kjekt å lese på bloggen var at kitchen aid har donert en kjøkken maskin til til denne konkurransen. Så det er fremdeles sjans for alle anfådre som har lyst å prøve,, :) jeg anbefaler alle!!!! Veldig viktig å spre awareness rundt brystkreft saken!!!

Takk for besøket,velkommen igjen!!!

Ellen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits